Anne van Delft bij Rimpels

Anne van Delft. Één van de beste storytellers die Nederland heeft komt zaterdag 26 juli 15 uur naar de tentoonstelling Rimpels in Wijk aan Zee. Zij zal haar performance beginnen met de woorden : “Vandaag word ik één en zestig” en vervolgens zal zij haar eigen persoonlijke bijdrage aan het thema geven.
Anne van Delft heeft in de beginperiode in 2005 de gesprekken van de seniorengroep geleid. De voorstelling is vrij toegankelijk. We verzoeken de bezoekers om een verjaarsattentie voor haar mee te brengen want het is echt haar verjaardag.

anne_van_delft

One thought on “Anne van Delft bij Rimpels”

  1. Dag lieve mensen, ik vind het heerlijk als jullie komen. Maar o jee wat staat daar, breng je alsjeblieft geen mooie dingen mee die ik niet op mijn vouwfiets mee naar huis kan nemen? Je maakt me blij met mooie, hartelijke, troostende, verstandige, wijze woorden. Met jouw verhaal.
    En als we na afloop weggaan bij de Moriaan gaan we verder in Strandpaviljoen de KUSt. Welkom! Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>