Young@Heart

Maandag 21 juli 15 uur in de Moriaan wordt de film YOUNG@HEART vertoond. Het is een grote hit op de filmfestivals, een hartverwarmende en verrassende film over een koor dat Jimi Hendrix, Sonic Youth, Nirvana, maar ook James
Brown, de Pointer Sisters en Coldplay op zijn repertoire heeft staan. Bijzonderheidje: de gemiddelde leeftijd van de club is 81!

Speelt het leven van ouderen zich normaliter rond
eenzaamheid, kwalen of ziekte af; deze groep mensen leeft voor rock, punk en funk. Regisseur Stephen Walker schetst in deze indrukwekkende en ontroerende documentaire de repetities van het koor en van zijn leden, maar ook volgt hij hen daarbuiten. Het koor is net terug van optredens in Europa en is bezig een nieuw show voor te bereiden. De repetities lopen niet helemaal van een leien dakje; naast gezondheidskwalen is het geheugen van sommige leden niet meer helemaal up-todate… maar rock ‘n roll never dies en daar is dit koor het levende bewijs van!
YOUNG@HEART is met zijn prachtige hoofdrolspelers hartverwarmend en ontroerend en dè ultieme feelgood film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>