Kroon op je Leven

“Wat voegt ouderdom aan je leven toe ?” is de vraag die Cultureel Dorp van Europa in de maanden april en mei aan ouderen op 30 plaatsen in Nederland en in het buitenland gaat voorleggen. Het is een rare voorstelling van zaken om het leven na je 45ste levensjaar als een aflopende zaak te zien. Niet anders dan vóór je 45ste levensjaar is het een kwestie van eigenschappen winnen en verliezen. Zo gaat het je hele leven door. Cultureel Dorp wil dat boven water krijgen door dit onderzoek.

Als ouderen laten zien dat je op hogere leeftijd weer nieuwe ervaringen opdoet en nieuwe eigenschappen aanleert en dat ook de tweede helft van je leven heel spannend is kunnen al die mensen die in een midlife crisis krijgen en een burnout krijgen daar hun voordeel mee doen.

One thought on “Kroon op je Leven”

  1. Wat is de stand van zaken op dit moment Bert. Tijdens de Karavaan ving ik gisteren op dat jullie jubileum komend weekend al zal worden gevierd? Gaat Rimpels dan ook al van start?
    Graag hoor ik er meer over.
    Hartelijke groet Ineke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>