Groeien en stappen maken

“Ik word overal gevraagd om verhalenprogramma’s te maken.
Maar wat is dat toch in mij dat nu vraagt om het anders te gaan doen? Iets in mij wil zich uiten, te zingen te dansen te vertellen een ander verhaal dan eerst, ouder worden vraagt een nieuw soort eerlijkheid, ik vind het heel wat om die stap te maken.”

“Ouder worden is stappen maken ja, groeien en metamorfoses maken. Planten hebben eerst veel takken en bladeren, dan komt de bloem, en dan worden de bladeren minder en komt de vrucht. Die vrucht is in een mensenleven misschien wel niet het kinderen krijgen maar wat er gebeurt bij het ouder worden.”
(uit een brief van Anne van Delft, verhalenvertelster)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>